De Klussenier Richard Feenstra

De Klussenier Richard Feenstra
De Klussenier Richard Feenstra

Boerheem 52
9421 MA Bovensmilde

Dien uw aanvraag in »

0592 26 99 95
06 4164 9542
r.feenstra@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 52094758

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Even voorstellen

Ik ben Richard Feenstra en samen met mijn gezin woon ik in Bovensmilde. Sinds april 2011 ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier en beschikbaar voor al uw klussen in en om het huis.

Bouwen is mijn lust en mijn leven. Na een bouwkundige opleiding heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Toen ik nog in loondienst was, was ik vastbesloten om mijn aannemerspapieren te behalen alleen werd mij werk destijds overschaduwd door de recessie in de bouw. Net toen ik de beslissing nam om in de boeken te duiken, bleek dat ik de tocht naar het UWV moest maken. Mijn baas had geen werk meer. Mijn plan om voor de aannemerspapieren te gaan studeren heb ik in de ijskast geparkeerd en heb ervoor gekozen om mijn eigen klusbedrijf als De Klussenier te starten.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik het gat tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij mij terecht voor de installatie van een complete badkamer of keuken, EPDM dakbedekking, isolatiewerk of het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Als allround timmerman draai ik mijn hand natuurlijk niet om voor het netjes aftimmeren van een dakraam of voor het maken van een kledingkast. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk. Het leggen van vloeren of het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren behoort ook tot de mogelijkheden. De afwerking voor alle werkzaamheden neem ik ook voor mij rekening. Ik verzorg de verbouwing vanaf de aanvraag tot en met de oplevering, zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak!

Voor meer informatie over De Klussenier Richard Feenstra uit Bovensmilde, kijk op http://www.klussenbedrijfrichardfeenstra.nl/.

Graag tot ziens.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Bovensmilde voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Dakkapel plaatsen
  • Isoleren
 
Loading...